ATATÜRK'Ü UNUTTULAR ….

 ATATÜRK

Anıtkabir resmi ziyaretleri kapsamında siyasi partilerin ziyaretlerinde düşüşler yaşandığı ortaya çıktı.






Anıtkabir Özel Komutanlığı verilerine göre siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun olarak yer aldığı şehir olan Ankara'da Anıtkabir  resmi ziyaretleri  kapsamında siyasi partilerin ziyaretlerinde düşüşler yaşandığı ortaya çıktı.

Son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tüm siyasi parti genel merkezlerinin Ankara'da yerleşik olmasına rağmen, bir çok kadın sivil toplum kuruluşu dahil olmak üzere yolları Anıtkabir'e düşmedi.

AKP, CHP, MHP ve BDP gibi mecliste grubu bulunan siyasi partilerin kadın teşkilatlarından  kadın kolları üyesi veya kadın siyasetçinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününde  Anıtkabir ziyareti gerçekleştirmediği ortaya çıktı.
Parlamento dışında bulunan siyasi partilerden SP, DSP, BBP, İP ve bir çok partinin kadın üyeleri de bu önemli günde Anıtkabir'i unuttular. TBMM'de bulunan 78 kadın vekilin yolu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Anıtkabir'den geçmedi.
Aynı şekilde iş kadınlarını barındıran topluluklar ve işçi sendikaları bu önemli günde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirmedi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ANITKABİR'E GİTMEYİ UNUTMAYAN TEK PARTİ VARDI.

Demokrat Parti 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Ata'yı ziyaret etmeyi unutmadı. Demokrat Parti Kadın  Kolları Genel Başkanı Av. Ayşegül Dalkır Kahveci başkanlığında Türkiye'nin dört bir yanından gelen Demokrat Parti kadın teşkilatları yöneticileri  Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.

Her daim Atatürk'ten söz eden CHP'nin ve milliyetçiliği tekelinde tutan MHP'nin bu anlamlı günde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirmemesi yanında AKP iktidarının tek kadın bakanı Fatma Şahin ve Kadın ve Aileden sorumlu Bakanlık yetkililerinden 8 Mart tarihinde iktidar adına veya kadınlar adına Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmediği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TÜSİAD, TOBB gibi kuruluşların bu önemli günü unuttukları,  Anıtkabir'in önemli günlerde bile devletin resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının bile Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirmedikleri ortaya çıktı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı